acties 

KERST DONEER ACTIE

Ieder jaar in december houden we een kerst doneer actie voor de voedselbank....In die periode kunnen onze klanten houdbare voedingsmiddelen inleveren voor de voedselbank. Niet alleen houdbare voedingsmiddelen, ook wasmiddelen en andere huishoudelijke producten worden zeer op prijs gesteld bij de voedselbank. 

Als ze 2 of meer producten inleverden krijgen onze klanten in ruil daarvoor 15% korting op hun aankopen.

PARAPLU ACTIE

Ieder jaar in oktober houden we onze paraplu actie, een week lang een paraplu uitzoeken vanaf een aankoopbedrag van 75 euro

FASHION CHEQUE

Enkele keren per jaar organiseren we een Facebook like-deel-en win actie. 

Gedurende 1 week verzamelen we alle namen van de mensen die onze pagina geliked hebben en het bericht gedeeld hebben en daaruit trekken we aan het einde van de week de winnares. Het verslag van de trekking laten we op Facebook zien.

VRIENDINNEN-AVOND

Als er aanmeldingen zijn houden we twee keer per maand een vriendinnen-avond. De gastvrouw neemt contact met ons op en reserveert een avond door de week (maandag tot en met donderdag) voor haar en haar vriendinnen, zussen, schoonzussen, moeder, schoonmoeder, etc. Zij ontvangt 10 % van de opbrengst van de avond in kleding of in tegoedbonnen die altijd geldig zijn.

De avond begint om 19.00 uur met koffie of thee en iets lekkers. Vervolgens beginnen we met de modeshow, die duurt ongeveer 20 minuten, waarbij we veel tips delen over hoe je je minder mooie punten van je lichaam kunt verdoezelen en je mooie punten kunt benadrukken.   Daarna worden de stoelen opgeruimd en krijgt iedereen de gelegenheid kleding te passen en uit te zoeken. Indien gewenst kun je nog een kleurentest doen om te kijken welke kleuren het mooist bij je staan. Daarvoor hebben we de beschikking over een "daglicht lamp" voor het nabootsen van daglicht.