hip label

ONZE EIGEN MODE

We kennen allemaal de problematiek van de uitbuiting in de kledingindustrie. Dat er aan onze kleding kaartjes hangen met "made in Italy" wil nog niet zeggen dat het daadwerkelijk "schone kleding" is. De kaartjes kunnen er wel in China of Bangladesh aangehangen zijn en daar is wel van alles aan de hand. Zolang we er niet bij zijn, kunnen we het niet controleren... 

DAAROM

...zijn wij enkele jaren geleden gestart met het vervaardigen van kleding onder onze eigen naam, zodat we er 100% zeker van zijn dat deze kleding "schoon" is: geen kinderhandjes of slavenarbeid. We proberen daarbij tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Het is misschien een kleine bijdrage, een druppel op de gloeiende plaat, maar IETS doen is beter dan NIETS doen....

ONZE GARANTIE VOOR "SCHONE KLEDING"

Onze eigen mode is te herkennen aan dit label. Datgene waar dit kaartje aan hangt komt uit ons eigen atelier in Heerde en ik kan u verzekeren: geen kinderhandjes en geen slavenarbeid.

ONZE MODELLEN

.Op basis van de verzoeken van onze klanten hebben we deze top ontworpen. Er was vraag naar niet-getailleerde afkledende tops maar wel van t-shirt materiaal. Het mouwtje is aangeknipt en valt net boven de elleboog, het iets aangetrokken boordje onderaan zorgt ervoor dat de top licht bloesend is waardoor deze heel mooi afkleedt.

De top wordt uitgevoerd in tricot: Viscose-Elastan of Katoen-Elastan In de maten 36 tot en met 48 in steeds verschillende kleuren en dessins.

De prijs is afhankelijk van de stof maar varieert van 34,95 tot 39,95

Een knoopblouse in een luchtige viscose. Deze blouse kan gemaakt worden in de maten 36 tot en met 46. Doordat de blouse een kraagje heeft, knopen en knoopsgaten en beleg, zit er meer werk in deze blouse, de prijs varieert van 37,50 tot en met 44,50, afhankelijk van de stof.

Een licht getailleerde tuniekblouse van viscose met 3/4 mouw maar ook een lange, korte of zonder mouw is mogelijk. De hals is in hartvorm en het rugpand loopt rond en is iets langer dan het voorpand. Maat 36 tot en met 46. De prijs varieert van 37,50 tot en met 44,95

Onze blouse van Viscose met lange mouw en elastiek onderin de boord. Deze blouse kan zowel zonder als met elastiek geleverd worden. Er was vraag naar iets hoger gesloten blouses voor onze klanten in de zorg en het onderwijs. Bij dit model kan de wijdte van de hals op maat gemaakt worden.

In de maten 36 tot en met 48 in steeds verschillende kleuren en dessins  

Deze blouse is gebaseerd op de blouse met lange mouw. Deze heeft kortere mouwen en kan zowel met als zonder elastiek geleverd worden.

Ook deze blouse is van Viscose in de maten 36 tot en met 48 in steeds verschillende kleuren en dessins.

Bij onze klanten was vraag naar blouses met kraagjes op het moment dat dit niet in de mode was. Deze enigszins getailleerde blouse in overhemdmodel heeft naast een kraagje lange mouwen met een "oprol lusje", en knopen over de lengte. Hierdoor is het een sportief model welke van alle soorten Viscose gemaakt kan worden, echter de blouses met een kraagje worden meestal in de nazomer weer in productie genomen.

ONZE HUIDIGE COLLECTIE

Dit zijn de items die op dit moment in de winkel hangen

Maat 36 t/m 48   37,50

Maat 36 t/m 46   34,95

Maat 36 t/m 46    34,95

DE TOEKOMST

In de toekomst zullen we ons eigen label verder gaan uitbreiden, zodat we nog meer klant-specifieke kleding aan kunnen bieden. Niet ieder figuur is gelijk, er zijn smalle schouders in combinatie met brede heupen, brede schouders met smalle heupen, rechte figuren, appel figuren, etc. Wij maken er een studie van om voor ieder figuur de juiste kleding te ontwerpen, zodat iedere vrouw, dun of dik, lang of kort, op haar mooist voor de dag komt en dat voor een vriendelijke prijs.